用创意,
带动海南发展。

NIKE CANTEEN

Nike EMEA Headquarters commissioned UXUS to be part of the team to re-design their corporate canteen.

The objective was to create a personalized, social hub inspired by sports that encouraged
and enabled the exchange of ideas.

Working alongside the Nike design team, UXUS created a space utilizing mismatched elements to accommodate the various moods and needs of the employees. Semi-enclosed areas and cozy spaces offer solitude,while vast tables and counters stimulate interaction. Every element was designed for efficiency and the ability of employees to create a personalized eating experience. Material choices were inspired by sports facilities withcontrasting bright and neutral colors.

Various ceiling elements such as low hanging lamps create rhythm to diffuse and humanize the tall volume of the main eating hall, while a striking, orange tube wall with
super-graphic ties the 2 levels together.

640
未经允许不得转载:琼 海南创意 文化交流平台 海南设计 海南设计师 海南设计公司 海南创业 众创空间 » NIKE CANTEEN
分享到: 更多 (0)

评论 1

评论前必须登录!

 

  1. #1

    漂亮

    u1.45182309271E1257932年前 (2016-01-03)